OPGELET!

Op 27 april 2015 verhuist Eurocable!
Ons nieuw adres: Zwaluwbeekstraat 12 - 9150 Kruibeke

» Home » Producten » Referenties » Contact » Route
  
Geachte bezoeker,

Het heeft meer tijd gevergd dan eerst voorzien om deze splinternieuwe website van Eurocable voor te bereiden en in de juiste vorm te gieten. Wij hebben de website samengesteld op basis van ons productaanbod en de gegevens ons verstrekt door diverse fabrikanten waarmee wij reeds jarenlang een intense en consequente samenwerking onderhouden. In alle bescheidenheid menen wij te mogen stellen dat het resultaat hiervan een werkstuk is waarin een vrij uitgebreid pakket staaldraadkabel, touw, hijskettingen en diverse hijswerktuigen/toebehoren op een aangename en overzichtelijke manier worden voorgesteld en voorzien van relevante tekst- en cijfergegevens. Op diverse plaatsen wordt dit verlucht met enkele foto's en afbeeldingen die verband houden met teksten en tabellen. Zoals reeds boven vermeld, hebben wij ernaar gestreefd een zo volledig mogelijk beeld te geven van wat wij te bieden hebben, maar het is quasi onmogelijk om alle artikelen weer te geven. Dit zou resulteren in een onbruikbare website naar vorm en inhoud.

Met deze nieuwe website en documentatie trachten wij ons op een consequente manier te profileren als een degelijk en betrouwbaar leverancier van een uitgebreid gamma van staaldraadkabels en hijstoebehoren. Iets wat wij sinds 1970 nastreven en, ten bewijze daarvan, vaststellen dat wij in deze periode een klantenkring hebben opgebouwd, van de kleinste verbruiker tot industriegiganten, in binnen- en buitenland en in de meest diverse sectoren. Een groot deel hiervan sinds meerdere decennia wat aantoont dat onze langetermijnpolitiek wel degelijk werkt. Door onze overstap naar een nieuwe locatie in januari 2000, zijn wij nu in staat onze ambitie van snelle, efficiŽnte en correcte leverancier nog beter te bewijzen.

Wij hopen tenslotte, dat u als bestaande klant of potentiŽle nieuwe relatie, met deze website de informatie kunt vinden waarnaar u op zoek bent, of gewoon eventjes de website verkent als inspiratiebron om bepaalde processen in productie of logistiek, efficiŽnter en veiliger te laten verlopen. Indien u, voor bepaalde, of meer specifieke, producten nog bijkomende informatie wenst, aarzel dan niet contact op te nemen of een afspraak te maken voor een bezoek ter plaatse.

Graag tot binnenkort,

Paul Sillis
Manager

Nieuw adres! 

© EUROCABLE | Zwaluwbeekstraat 12 - 9150 Kruibeke

Tel 00 32 3 232 99 74 | Fax 00 32 3 232 79 14 | sales@eurocable.be


web design and hosting by Bene